Wellness Centar

WELL BEING

Wellness Center

Sanus Per Aquam

Za relaksaciju i pametno korištenje Vašeg slobodnog vremena možete koristiti wellness usluge u hotelu Austria & Bosna ili sportske terene u hotelsko-sportskom kompleksu Oaza.

Moderno opremljeni wellness centar u hotelu Austria & Bosna je na raspolaganju gostima svakog dana.

Na Vaš zahtjev možemo obezbjediti neophodnu sportsku opremu kao i organizovati sportske team buildinge.

Dragi gosti, pozivamo Vas da se opustite u uživate u wellness & spa centru Terme gdje možete koristiti više vrsta tretmana koji mogu imati izvanredan uticaj na Vaše zdravlje, tijelo i osjećaj zadovoljstva.

Pružamo uslugu i tretmane za njegu lica, ruku i stopala, refleksološke (masaža dlanova, stopala i lica), terapijske (švedska, sportska masaža) i wellness masaže (četveroručna, masaža aromatskim uljima).

Gostima je na raspolaganju zatvoreni bazen, moderni fitness centar sa Technogym opremom uz stručni nadzor, finska sauna, solarijum, hidromasažne kade sa prirodnom termalnom sumpornom vodom.

Nudimo i korištenje medicinskih tretmana za rehabilitaciju, osnaživanje fizionomije i muskulature tijela kao i tretmane za gubljenje tjelesne težine, dijetalne tretmane, tretmane za rekuperaciju (oporavak nakon povreda, slabosti).